• 09155167081
  • مشهد - میدان جانباز - مجتمع پاژ - ساختمان اداری 2 ، طبقه پنجم واحد 503





طراحی نما و فضای بام تکیه علی اکبری های نوغان-,واقع در مشهد-بلوار رضوان، نبش رضوان4

  • ۳۴۷

طراحی مسجد ،بام سبز حسینیه،رستوران روباز

تکیه علی اکبری های نوغان-واقع دربلوار رضوان نبش رضوان 4

عرصه:1300 هزار و سیصد متر مربع

اعیان : طرح بنا حدود ۱۳۰۰۰ سیزده هزار متر مربع
در دو فاز اجرایی برنامه ریزی شده است :
فاز یک شامل 5600 متر مربع مسجد در طبقات منهای 3 تا همکف،با کاربری مسجد و حسینیه
ودر فاز دو شامل:
7400 مترمربع فضای اقامتی در 9 طبقه طراحی و برنامه ریزی شده است.
سازه مطابق طرح نهایی و بر مبنای 13000 متر مربع زیر بنا،طراحی شده است و حجم اصلی بنا طراحی شده مسجد در فاز یک با 5600 مترمربع بنا اجرا گردیده است.

در طرح و برنامه فیزیکی بنای مسجد:
کاربری های ورزشی و استخر و .. در طبقه منهای 3

و کاربری حسینیه در منهای 2

و کلاس های آموزش قرآن و ...در منهای یک

و شبستان اصلی مسجد در همکف و نیم طبقه با کاربری حسینیه خواهران

  • پشت بام حسینیه:

سالیان اخیر با توچه به سطح اشغال وتراکم های ساختمان ها و  ارزش بنا و کمبود سرانه فضای سبز و فضای باز در ساختمان ها،موضوع استفاده از فضای بام  تقریبا در تمای بنا ها با کاربری های مختلف، به رویکرد و رویه ای منطقی و  مثبت تبدیل شده است.

در طراحی معماری طبقه پشت بام در این پروژه، با جانمایی و انتقال تاسیسات روی بام به پشت گنبد و در نقطه ای از بام که تقریبا دید از خیابان نداشته باشد منتقل شده اند.

طبقه پشت بام حسینیه در طبقه +2،به آشپزخانه اختصاصی مسجد و فضای پذیرایی رو باز،
آشپزخانه اصلی و مجهز با ریز فضاهای کاربری پخت و سرو غذا به صورت نیمه صنعتی و 400 متر مربع سالن پذیرایی با ظرفیت صندلی حدود 170 صندلی در سالن پذیرایی مجموعه اقامتی طراحی و اختصاص یافته است.

  • طراحی نمای مسجد و حسینیه :

طرح معماری نمای مسجد و فضای پشت بام حسینیه در مجاورت گنبد مسجد در خیابان اصلی(بلوار رضوان) در قالب چند عکس زیر ارائه شده است.

در طراحی نما ملاک عمل طراحی معماری استفاده از فرمها و موتیف های معماری ایرانی اسلامی در ترکیب با متریال های غالب آجر سنتی و کاشی معرق سنتی مورد نظر بوده است.
در سیمای شهری و در  فضای پیاده رو بلوار رضوان در مواجهه با مسجد، جدا از تمایز در پیاده رو مسجد از پیاده روی خطی بلوار رضوان، با استفاده از کاراکتر های آب نماهای خطی و نقطه ای وسکوهای نشیمن پیر نشین و فلاور باکس های گل فصل و استفاده از چند درخت بید مجنون سعی در القا و ایجاد حس ارامش برای رهگذران و عابرین و نمازگزارن استفاده کننده از مسجد شده است.
در این ارائه کلیات نمای اصلی و حجم اشپزخانه واقع در طبقه +2 و فضای روف گاردن واقع در بام حسینیه ،در قالب محوطه ای رو باز جهت استفاده فضاهای اقامتی و فرهنگی طبقات +3تا+11و پذیرایی مجالس برادران طراحی شده است.
در فاز  بعدی نماهای دیگر مسجد ارائه خواهد شد.

نظرات: (۰) هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">

کد قفل کردن راست کليک